De trimster

trimsterDe passie voor het werken met dieren zat er van jongs af aan in. Na het behalen van mijn VMBO ben ik een opleiding dierverzorging en diermanagement gaan volgen op het Clusius College in Alkmaar.

Hier heb ik veel leuke en leerzame stages gelopen, waaronder een stage in een trimsalon, die me nog meer stimuleerde om met dieren te gaan werken.

Na het behalen van mijn diploma dierverzorging en diermanagement ben ik gestart met de opleiding hondentoiletteren bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) in Bunnick. Tijdens deze opleiding heb ik bij een trimsalon in Heerhugowaard stage gelopen.

Zelf heb ik een kruising Bichon Frisé x Maltezer Leeuwtje met de naam Mishiko. Deze dame is één van mijn grote inspiratie bronnen voor het trimmen. Alles mag, alles kan en niets is te gek.

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan het blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Dit is niet alleen leerzaam, maar ook een uitdaging die mij actief bezig houd binnen het vak. Deze kennis pas ik toe in de salon om een optimale behandeling te kunnen geven aan uw dier en om te streven naar het optimale dierwelzijn.

Mijn behaalde diploma’s

  • MBO Dierverzorging en Diermanagement niveau 4 (2009)
  • Hondentoiletteren, HKI Bunnick (2010)