Tarieven

Het bezoek aan de trimsalon is voor elke dier anders. De tarieven die ik reken voor het trimmen van uw dier is gebaseerd op duur en intensiteit van de trimbehandeling.

De prijzen zijn als volgt.

Wassen van de hond; De prijs van het wassen is inclusief het knippen van de nagels, wassen en drogen van uw hond. Deze prijzen gaan per uur.

 

  Prijs p/u:
Kleine hond –  small

schofthoogte tot 30 cm en maximaal 10kg

€ 25

Middelgrote hond –  medium schofthoogte tussen 30-50 cm en 10-25kg

€ 35

Grote hond –  large

schofthoogte tussen 45-60 cm en 25-45kg

€ 40

Zeer grote hond –  giant

schofthoogte boven de 60 cm en +45kg

€ 45

 

Volledige trimbeurt van de hond; Deze prijs is inclusief het knippen van de nagels,  uitknippen van de voetzolen, wassen, drogen en in model brengen van de hond. Het reinigen en uitplukken van de oren gebeurt alleen in uiterste noodzaak en in overleg. 

   

Prijs vanaf:

Kleine hond –  small

schofthoogte tot 30 cm en maximaal 10kg

€ 30

Middelgrote hond –  medium schofthoogte tussen 30-50 cm en 10-25kg

€ 45

Grote hond –  large schofthoogte tussen 45-60 cm en 25-45kg

€ 55

Zeer grote hond –  giant schofthoogte boven de 60 cm en +45kg

€ 75

Knippen van de nagel; Voor het knippen van de nagels kunt u terecht bij deze salon. De prijs hiervoor gaat vanaf € 5,- per hond.

LET OP! De prijzen die hier zijn aangegeven zijn “vanaf” prijzen. Bij klitten, vilt, vlooien, gedragsproblemen of andere bijzonderheden wordt er een meerprijs gereken.

Het trimmen van de kat.

Deze prijs wordt gebaseerd op duur en intensiteit van de behandeling. Katten worden alleen gewassen bij noodzaak en/of in overleg met de eigenaar. Prijzen voor het trimmen van de kat gaan vanaf €40,-