Tijdelijke klantenstop.

Lieve baasjes,

Wij voeren ons werk uit met passie en liefde voor uw dier. Op dit moment heb ik een fantastisch team van personeel en dames die in opleiding zijn tot huid- en vachtspecialist. We zijn continu hard bezig om uw dier het beste te kunnen bieden.

Niet alleen bijscholing van mijzelf en mijn personeel, maar ook door te zorgen voor goede producten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de salon zo is ingericht dat wij de beste zorg kunnen bieden aan uw dier.

Nu heb ik alleen aan één ding tekort. Tijd en ruimte om iedereen te kunnen helpen die ik wil. Naast een geweldig bedrijf heb ik nog een heerlijk gezinsleven en dit geldt ook voor mijn personeel. Door de aanhoudende vraag naar trimbehandelingen, ben ik genoodzaakt een tijdelijke klantenstop in te lassen. Wanneer ik dit niet doe kan ik niet de kwaliteit bieden aan mijn vaste klanten die voor mij een hoog in het vaandel staan.

Dit is een wel overwogen beslissing die ik heel moeilijk vind om te nemen, maar voor nu voelt als de juiste. Dit betekend niet voor altijd, maar voor de tijd die wij nodig hebben om ons team te kunnen versterken en wellicht te uitbreiden om weer nieuwe klanten te kunnen aannemen.

Liefs Dana

144569264_3660049860743070_3404708415242268660_n